Nederlands english русский email Facebook Youtube
Paarden
  • Calypso
  • Helena
Calypso van het Goorhof
Calypso van het Goorhof werd vanaf het einde van zijn 5-de jaar getraind en gereden door de Ronny Coenraerds. Deze had voordien reeds enkele paarden tot het Grand Prix niveau opgeleid. De opleiding liep zo vlot, over M9 /M10 en Prix Saint George /Intermediair, dat na een goede 2 jaar kon gestart op Grand Prix niveau. Zijn allereerste wedstrijd in Grand Prix reed hij eind 2010 in Herentals. De puntenscores van de wedstrijden op dit niveau waren zodanig goed dat hij ook internationaal mocht starten. Calypso In maart 2011 maakte Calypso zijn internationale debuut in Vidauban, Zuid Frankrijk met een derde plaats in de Kur als beste resultaat. Verdere deelnames waren: Compiegne, Leudelange, Hagen, Fritzens (Alfred Swarovski Gedächtnisturnier).
De behaalde resultaten op deze wedstrijden leverden hem 2-maal, in 2011 en 2012, een deelname met het Belgische team op voor de CHIO Aken, een van de hoogst bereikbare doelen voor een dressuurruiter.
Ondertussen is Calypso verhuisd naar Zwitserland waar hij samen met een talentvolle jonge amazone deel uitmaakt van het Young Rider Team.

 

Helena Van Het Goorhof

Helena

Theo Hanzon indoorkompioen ZZ-ZWAAR
Met een foutloze en expressieve kür op muziek, die beloond werd met 76,708 procent, veroverde Theo Honzon met de merrie Helena van het Goorhof de KNHS Indoor Titel in de klasse ZZ.
Zie site KNHS voor verslag.
Eerste Lichte Tour Titel voorTheo Hanzon met de merrie Helena van het Goorhof. Deze titel komt een paar manden na de indoortitel in het ZZ-zwaar. Zie site KNHS voor verslag.

proef ZZ Zwaar Indoorkampioenschap Kür

Helena op Youtube